Telemark schi

Rate me now!
2.25

 
Telemark schi Image:
Telemark schi
 
 

Telemark schi

Telemark schi , Telemarking, Telemark ski, Rândul său, Telemark
Telemark schi este un termen utilizat pentru schi, folosind Telemark rândul lor, care este o tehnica inventata de norvegiană Sondre Norheim. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de "free toc schi." Spre deosebire de echipamente de schi alpin, de schiuri folosite pentru telemarking au un caracter obligatoriu, care se conectează numai de boot de partiile de schi de la degetele de la picioare, la fel ca şi în Cross-country skiing. Telemark transformă sunt conduse cu toc plat, la exterior, schi (în aval de schi, la sfârşitul celei de-a rândul), în timp ce în interior (în sus) schi este tras de sub schior corpul cu un flexed genunchi şi a ridicat călcâi. De schiuri sunt eşalonate, dar nu destul de paralel, şi de 50% la 80% din greutatea corpului este distribuit, la exterior, de schi, în funcţie de condiţiile de zăpadă. Relaţia dintre cele două schiuri este de multe ori metaforic înţeleasă ca o mai mare, dar curbe schi. Motivul pentru aceasta este că metafora este această curbă dictează că la rândul său, raportul dintre schior şi defineşte relaţia dintre cele două schiuri. Curba poate fi ajustată on-the-fly de Telemark schior ca dicta condiţii. Aceasta este de multe ori a crezut ca schior angajarea lui două schiuri ca un "singur schi cu variabila sidecut."
Această imagine aparţine următoarele categorii: Tipuri de schi.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Biliard 2.Engleză Placerilor 3.Model Aerobatics 4.Săritură în lungime
5.Sprint masina de curse 6.Test Cricket 7.Săniuţă 8.Matkot
1.biliard, 2.engleză-placerilor, 3.model-aerobatics, 4.săritură-în-lungime, 5.sprint-masina-de-curse, 6.test-cricket, 7.săniuţă, 8.matkot

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine hvrauhal cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Telemark schi) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share