Supermoto

Rate me now!
2.30

 
Supermoto Image:
Supermoto
 
 

Supermoto

Supermoto , Motard, Supermotard
Supermoto, Supermotard sau este o cruce sau de-a lungul evolutiei motocros şi rutier curse. Curse sunt frecvent rutier a avut loc la curse sau mijlocii go-kart piese cu un off-road secţiune în teren agricol. Cele mai multe piese supermoto cursa sunt, de obicei, configurat cu aproximativ 70% şi 30% pistă de murdărie cu mici salturi, ci un pustiu de secţiune nu este necesară. De motociclete folosite frecvent sunt personalizate create de combinaţii de off-road si motociclete de curse rutier-jante / anvelope, cunoscută sub numele de "supermotard" biciclete. Călăretii purta de asemenea, o combinaţie de drum şi de rasă Offroad echipamente, în mod normal, piele şi o cască de motocros şi cizme. Spre deosebire de normal motocicleta curse, accentul se întinde pe mai lent (<100 mph / <161 km / h), scurt şi twisty piese, în cazul în care rider abilitate chestiuni mult mai mult decât pe loc masina de performanţă.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Motocicleta de curse.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Viteza Tastarea 2.Vault 3.Tricking 4.Diplomaţie
5.Glisaţi curse 6.Zece-pin bowling 7.Gateball 8.Combinat de formare
1.viteza-tastarea, 2.vault, 3.tricking, 4.diplomaţie, 5.glisaţi-curse, 6.zece-pin-bowling, 7.gateball, 8.combinat-de-formare

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Daniel Levy cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Supermoto) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share