Sport stivuire

Rate me now!
3.40

 
Sport stivuire Image:
Sport stivuire
 
 

Sport stivuire

Sport stivuire , Cupstacking, Cupa stivuire, Speedstacking, Viteza de stivuire, Viteza Stacks, Sport stacker
Sport stivuire (fost cunoscut sub numele de ceasca stivuirea şi cunoscute în general ca viteza de stivuire) este o activitate individuală şi echipa a jucat folosind plastic cups. În Statele Unite provine la începutul anilor 1980, la un sudul Californiei baieti si fete 'club şi a primit atenţia naţionale în 1990 cu privire la Tonight Show cu Johnny Carson. De sport a fost inventat de catre Wayne Godinet. El a fost omul care a inventat primul formaţiuni şi-a dat numele de Cupa stivă (Karango Cupa Stiva). La scurt timp după aceea Godinet a format un grup numit Cupstack. Mai târziu, el a lucrat impreuna cu profesorul de educatie fizica Bob Fox. Early concursuri s-au desfăşurat în 1998 în Oceanside, California şi Denver, Colorado. Mai tarziu, Bob Fox dezvoltat de sport şi a inventat noi formaţiuni competitons şi, de asemenea, el a inventat anual Sport stivuirea Campionatele Mondiale şi a fondat Speed Stacks.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Activitatea fizică şi dexteritate jucării.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Polo 2.Viteza de patinaj 3.Câmp ţintă 4.Majorete
5.Rink hockey 6.Iaijutsu 7.Touring masina de curse 8.Powerlifting
1.polo, 2.viteza-de-patinaj, 3.câmp-ţintă, 4.majorete, 5.rink-hockey, 6.iaijutsu, 7.touring-masina-de-curse, 8.powerlifting

  Image-opedia cloud




Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Mandy Goldberg cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Sport stivuire) şi sub licenţa GFDL.
Email Us





Cautati site-ul nostru:



Bookmark and Share