Sogo

Rate me now!
2.25

 
Sogo Image:
Sogo
 
 

Sogo

Sogo , Hiroshima SOGO
Sogo Co, Ltd. este un magazin cu lanţ care operează o reţea extinsă de filiale in Japonia. Este o dată cu capital de magazine în locaţii diverse, cum ar fi la Beijing, China, Hong Kong, Taipei, Taiwan, Jakarta si Surabaya, Indonezia, Kuala Lumpur, Malaysia - Singapore, Bangkok, Thailanda şi Londra, Regatul Unit al Marii Britanii, dar cele mai multe dintre aceste ramuri internaţionale sunt în prezent exploatate de către independent franchises.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Causeway Bay, Societăţile stabilite în 1830, Companiile cu sediul la Osaka, Departamentul de magazine din Hong Kong, Departamentul de magazine din Indonezia, Departamentul de magazine din Japonia, Departamentul de magazine din Romania, Departamentul de magazine din Taiwan.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Lupte 2.Totuşi Inele 3.Canotaj 4.Pigeon sport
5.Jumătate de maraton 6.Harrow Fotbal 7.Obstacole 8.Cross-country rally
1.lupte, 2.totuşi-inele, 3.canotaj, 4.pigeon-sport, 5.jumătate-de-maraton, 6.harrow-fotbal, 7.obstacole, 8.cross-country-rally

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Chihaya+ Sakura cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Sogo) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share