Single scull

Rate me now!
3.35

 
Single scull Image:
Single scull
 
 

Single scull

Single scull
O singură scull este o barca canotaj proiectat pentru o singură persoană care propels barca cu două vâslească, câte unul în fiecare mână. Termenul de "singur scull" de obicei, se referă la sport de competitiv canotaj: un schif are un aspect similar, dar este, în general, mai larg şi mai încet, şi mai adecvat pentru rougher de apă sau de o sarcină. Unică scull este una din clasele de recunoscut de Federaţia Internaţională Canotaj şi Olimpiada, care a stabilit greutatea minimă a barca ca 14 kg: de lungime medie este in jur de 8.2m (27ft). Aceasta este cea mai lent 2a categorie de curse barca, şi concurenţii sunt recunoscute de către alte rowers ca printre cele mai avansate, atât fizic şi mental: single sculling uneori este cunoscută sub numele de "rege al clasei." pe efectul lor asupra mişcărilor de echilibru si viteza. Single sculling timpul studiilor şi rase sunt utilizate uneori pentru a măsura persoanelor canotaj capacitatea de selecţie mai mare în bărci, de vreme ce fiecare canotor capacitatea poate fi măsurată direct şi nu există nici o contribuţie din partea altor membri ai echipajului. Cu toate acestea sculling şi capacitatea de rotire-vâslaşi canotaj capacitatea nu sunt la fel. Puternic si realizat de vâslaşi rowers matura-ar putea să nu fie în măsură să demonstreze capacitatea lor într-un singur scull în cazul în care echilibrul şi tehnica sunt mai critice.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Istorie de canotaj, Canotaj.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Fmx sau picior motocros 2.Aerobatics 3.Săritură în lungime 4.Fotbal
5.Indoor fotbal 6.Grass Track 7.Latin Dance 8.Eventing
1.fmx-sau-picior-motocros, 2.aerobatics, 3.săritură-în-lungime, 4.fotbal, 5.indoor-fotbal, 6.grass-track, 7.latin-dance, 8.eventing

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Emma cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Single scull) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share