Sincronizate înot

Rate me now!
2.10

 
Sincronizate înot Image:
Sincronizate înot
 
 

Sincronizate înot

Sincronizate înot , Sincronizate înotător, Sincronizate înot, Apa de balet
Sincronizate de înot este un hibrid formă de înot, şi gimnastică, constând din înotătorilor (fie persoane fizice, duete, echipe sau combos) îndeplinirea unei sincronizate de rutină a elabora deplasează în apă, însoţită de muzică. Sincronizate înot cereri abilităţi avansate de apă, şi necesită o mare forţă, rezistenţă, flexibilitate, graţie, artistry precise şi calendarul, precum şi respiraţia excepţionale de control, atunci când cu susul în jos subacvatice. Dezvoltat la începutul anilor 1900s în Canada, este un sport efectuate exclusiv de către femei. În forma sa timpurie a fost, uneori, cunoscut sub numele de "apa de balet" deci nu este cazul acum.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Olimpice de sport, Înot, Sincronizate înotătorilor, Sincronizate înot, Echipa de sport.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Trage-o-război 2.Podea 3.Contestare 4.Derapezi
5.Cluster ballooning 6.Volei pe plajă 7.Mancala 8.American handbal
1.trage-o-război, 2.podea, 3.contestare, 4.derapezi, 5.cluster-ballooning, 6.volei-pe-plajă, 7.mancala, 8.american-handbal

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Jackie cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Sincronizate înot) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share