Show Jumping

Rate me now!
2.15

 
Show Jumping Image:
Show Jumping
 
 

Show Jumping

Show Jumping , Cal jumping, Arata-jumping, Showjumper, Showjumping, Arata Jumper
Arata jumping, de asemenea, cunoscut sub numele de "stadion jumping" sau "jumperii," este un membru al unei familii de engleză de echitatie ecvestru evenimente care include, de asemenea, dressage, eventing, vânători şi de călărie. Jumping clase sunt frecvent observate la cal arată în întreaga lume, inclusiv la Olimpiada. Uneori, arată sunt limitate exclusiv la jumperii, uneori bluză de clase sunt oferite în asociere cu alte engleză în stilul evenimente, şi, uneori, show jumping, dar este o divizie de dimensiuni foarte mari, toate-rasa concursuri, care includ o foarte mare varietate de discipline. Jumping clasele pot fi reglementate de diferite naţionale cal arată sancţionarea organizaţiilor, cum ar fi Statele Unite, Federaţia Ecvestru din SUA. Cu toate acestea, concursuri internationale sunt reglementate prin normele de Équestre Federaţia Internaţională (FEI).
Această imagine aparţine următoarele categorii: Equestrianism, Olimpice de sport.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Pocket biliard 2.Squash tenis 3.Braţul Lupte 4.Totuşi Inele
5.Camion de curse 6.Drumul de curse 7.F1 Racing Powerboat 8.Harrow Fotbal
1.pocket-biliard, 2.squash-tenis, 3.braţul-lupte, 4.totuşi-inele, 5.camion-de-curse, 6.drumul-de-curse, 7.f1-racing-powerboat, 8.harrow-fotbal

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Bob Turner cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Show Jumping) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share