Scrimă

Rate me now!
3.10

 
Scrimă Image:
Scrimă
 
 

Scrimă

Scrimă , Épéeist, AFL scrimă, Electrice de scrimă (scrimă), Epeeist, European de Scrimă, Scrimă (sport), Foilist, Olimpice de scrimă, Sabre-Scrimă, Mânuirea sabiei, Swordplayer, Sword luptă, Scaun cu rotile scrimer, Scaun cu rotile fencers, Scaun cu rotile Scrimă
Scrimă este arta de a combate armate, care implică tăierea, stabbing, sau slapping bludgeoning arme direct manipulate de mână, mai degrabă decât împuşcat, aruncat sau poziţionat, de origine europeană. Exemplele includ săbii, cuţite, pikes, bayonets, bastoane, cluburi, precum şi arme similare. În contemporane comune de utilizare ", scrimă" tinde să se referă în special la şcoli europene de swordsmanship şi la Olimpice moderne de sport care a evoluat în afara ei.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Articolele conţin clipuri video, Combaterea sport, Individual de sport, Olimpice de sport.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Viteza de schi 2.Racquets 3.Bodybuilding 4.Tricking
5.Eton Wall Game 6.High salt 7.Cort pegging 8.Hunter-jumperii
1.viteza-de-schi, 2.racquets, 3.bodybuilding, 4.tricking, 5.eton-wall-game, 6.high-salt, 7.cort-pegging, 8.hunter-jumperii

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Keven Law cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Scrimă) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share