Scaun cu rotile de baschet

Rate me now!
4.65

 
Scaun cu rotile de baschet Image:
Scaun cu rotile de baschet
 
 

Scaun cu rotile de baschet

Scaun cu rotile de baschet
Scaun cu rotile baschet crezut că este un sport pentru persoanele din Scaune cu rotile. În unele ţări, cum ar fi Canada, Australia şi Anglia, capabil sănătos sportivilor li se permite să concureze alături de alţi sportivi pe echipe mixte. El se bazează pe de baschet, cu unele adaptări pentru a reflecta cu privire la prezenţa de scaune cu rotile, şi să se armonizeze diferitele niveluri de jucători au handicap. Toate echipele care concura mai sus un nivel de agrement utiliza un sistem de clasificare pentru a evalua aptitudinile funcţionale de jucatori de pe o scară de la punctul 1 - 4.5. În locurile în care sunt integrate echipe, capabil sănătos sportivii ar fi clasificate ca fiind de 5, şi o persoană cu cel mai înalt grad de handicap (cum ar fi pe deplin paraplegie piept de mai jos) ar fi clasificarea 1.0. Clasificarea este o reglementare internaţională pentru scaun cu rotile joc baschet, în cazul în care concursurile restrânge numărul de puncte pe permis de instanţa de la un moment dat. Cu toate acestea, în acest moment, sportivii sunt permise doar pentru a concura internaţional în cazul în care au un handicap.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Paralimpice de sport.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Volei 2.Scrimă 3.Truc împuşcat de concurenţă 4.Producţia masina de curse
5.Uligaie trăsură pentru două persoane 6.Tenis de masă (Ping Pong) 7.Futsal 8.Pescuit sportiv
1.volei, 2.scrimă, 3.truc-împuşcat-de-concurenţă, 4.producţia-masina-de-curse, 5.uligaie-trăsură-pentru-două-persoane, 6.tenis-de-masă-(ping-pong), 7.futsal, 8.pescuit-sportiv

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Chris Harrison cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Scaun cu rotile de baschet) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share