Săritură în lungime

Rate me now!
2.95

 
Săritură în lungime Image:
Săritură în lungime
 
 

Săritură în lungime

Săritură în lungime , Masa salt, Long-Jumper, Long-jumping, Longjump, Longjumper, Long Jumper, Long jumping
Săritură în lungime de atletism este un eveniment în care sportivii combina viteză, forţă, agilitate şi într-o încercare de a face un salt până la decolare punct posibil. Concurentii sprint pe o pistă de decolare (de obicei acoperită cu aceeaşi suprafaţă ca cauciucat difuzate piese, dram de cauciuc sau vulcanized cauciuc) şi sări în măsura în care acestea pot din spatele unui fault linie într-o groapă umplută cu pământ fin nisip sau pietris. Distanţa călătorit cu o bluză mai este denumit în continuare "marca", pentru că este distanţa până la cel mai apropiat marca făcute în nisip de la linia de fault. În cazul în care concurent începe salt cu orice parte a piciorului trecut de linia de fault, saltul este declarată ilegală şi nu se înregistrează la distanţă. La nivelul elitelor, un strat de plastilină este plasat imediat după bord pentru a detecta acest eveniment.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Evenimente la atletism (urmări şi domeniul).

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Pelotă 2.Sport uligaie 3.Show Jumping 4.Snowboarding
5.Bumper piscina 6.Tabelul hockey 7.Single scull 8.Sport stivuire
1.pelotă, 2.sport-uligaie, 3.show-jumping, 4.snowboarding, 5.bumper-piscina, 6.tabelul-hockey, 7.single-scull, 8.sport-stivuire

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Tambako The Jaguar cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Săritură în lungime) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share