Rugby cinciari

Rate me now!
4.15

 
Rugby cinciari Image:
Rugby cinciari
 
 

Rugby cinciari

Rugby cinciari
Rugby cinciari este un joc de handbal, similar cu suc de fructe, a jucat într-o instanţă închise. Ea a similitudini cu Eton cinciari, un alt tip de cinci. Jocul este jucat ca single sau duble, cu scopul de a lovi mingea de mai sus un "bar" din întreaga fata de perete, în aşa fel încât opoziţia nu se pot întoarce înainte de a doua saritura. Spre deosebire de Eton cinciari, Curtea are un spate de perete. Dimensiunile de judecată sunt 28 de metri lungime şi 18 metri lăţime. Mingea este uşor mai mare decât o minge de golf, acoperite cu piele şi greu. Actori capitonată purta mănuşi de piele de pe ambele mâini, pe care le-a lovit cu mingea. Instanţa este uşor mai mică decât o instanţă judecătorească şi suc de fructe podea este concrete, astfel încât mingea va sări.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Ball jocuri, Cinciari, Scoala de sport în Regatul Unit al Marii Britanii.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Baril Racing 2.Merge 3.Juggling 4.Sky diving
5.Underwater Fotbal 6.Wolf vânătoare 7.Cinci-o pe partea de fotbal 8.Boccia
1.baril-racing, 2.merge, 3.juggling, 4.sky-diving, 5.underwater-fotbal, 6.wolf-vânătoare, 7.cinci-o-pe-partea-de-fotbal, 8.boccia

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Kelsey cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Rugby cinciari) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share