Rock Climbing

Rate me now!
2.25

 
Rock Climbing Image:
Rock Climbing
 
 

Rock Climbing

Rock Climbing , Belay staţie, Catarare sistem, Leader (rock alpinism), Rock-alpinism, Rockclimber, Rockclimbers, Rockclimbing, Rock urca, Rock alpinist, Rock alpinişti, În al doilea rând (rock alpinism)
cu scopul de a ajunge la summit-ul de o formare sau de final dintr-un pre-definite de traseu. Rock de catarare este similar cu urcare (o altă activitate care implică scalarea de dealuri şi formaţiuni similare), dar este, în general, alpinism diferenţiate prin necesitatea de utilizare a alpinist mâinile să deţină propriile greutate şi nu doar oferi echilibru. Rock de catarare este o fizic şi mental exigente sport, cel care de multe ori teste un alpinist de forţă, rezistenţă, agilitate, echilibru şi, împreună cu lui sau ei de control mental. Acesta poate fi un sport periculos si buna cunoastere a tehnicilor de catarare si utilizarea de echipament de specialitate de catarare este crucial pentru realizarea în condiţii de siguranţă de rute. Marea varietate de formaţii de rock din întreaga lume a condus rock catarare pentru a separa în mai multe stiluri diferite şi sub-discipline care sunt descrise mai jos.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Catarare, Locomotie.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Jumping 2.Canotaj 3.American Eagle 4.Volei
5.Jeu de paume 6.Pitch şi putt 7.Plaja de handbal 8.Uligaie trăsură pentru două persoane
1.jumping, 2.canotaj, 3.american-eagle, 4.volei, 5.jeu-de-paume, 6.pitch-şi-putt, 7.plaja-de-handbal, 8.uligaie-trăsură-pentru-două-persoane

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Alex Indigo cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Rock Climbing) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share