Rasa de mers pe jos

Rate me now!
2.25

 
Rasa de mers pe jos Image:
Rasa de mers pe jos
 
 

Rasa de mers pe jos

Rasa de mers pe jos , 10000 m plimbare, 10 km plimbare, 20000 m plimbare, 20 kilometru plimbare, 20 km plimbare, 30000 m plimbare, 3000 m plimbare, 50000 m plimbare, 5000 m plimbare, 50 kilometru plimbare, 50 km plimbare, Rasa-mersul pe jos, Racewalk, Racewalker, Rasa plimbare, Rasa Walker, Rasa de mers pe jos, Run-plimbare, Run-mersul pe jos, Speedwalking
Racewalking este o distanţă lungă eveniment atletic. Deşi este o la fugă, este diferit de la difuzare în care trebuie să apară un picior pentru a fi în contact cu solul, în orice moment. Colinda lungime este redus, aşa că pentru a atinge viteze de competitiv, trebuie să atingă racewalkers Cadence tarife comparabile cu cele obţinute de către Olympic 400-metru runners-şi ei trebuie să facă acest lucru de câteva ore, la o dată de la Olympic distantele sunt 20 de kilometri şi 50 de kilometri (31 mile ).
Această imagine aparţine următoarele categorii: Evenimente la atletism (urmări şi domeniul), Individual de sport, De mers pe jos.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Hare coursing 2.Drumul de biciclete de curse 3.Parkour 4.Reversi (Othello)
5.Gymkhana 6.Pentatlon 7.Ball badminton 8.Iaido
1.hare-coursing, 2.drumul-de-biciclete-de-curse, 3.parkour, 4.reversi-(othello), 5.gymkhana, 6.pentatlon, 7.ball-badminton, 8.iaido

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Mike G cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Rasa de mers pe jos) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share