Radio-control de vehicule

Rate me now!
2.20

 
Radio-control de vehicule Image:
Radio-control de vehicule
 
 

Radio-control de vehicule

Radio-control de vehicule , Hobby calitate R / C, Model de radio controlate cu maşina, Nitro R / C, R / C auto, Radio controlate trăsură pentru două persoane, Radio controlate masina, Radio Controlled Cars, Radio control masina, Radio control camion, Rc masina, RC autoturisme, Remote controlate masina, Telecomandă masina
Un radio-controlate cu masina (R / C auto) este un model de masina alimentat condus la o distanţă de radio prin intermediul unui sistem de control. Consumul de la joysticks pe un transmiţător sunt trimise la masina de la bord receptor. Receptorul interpretează semnalele de radio şi de a trimite impulsuri electrice şi electronice de servo controler de viteză, ceea ce face ca modelul rândul său roţi şi a rula cu motor. Radio-controlate autoturismele pot varia de la simplu "du-te opri şi" jucăriile să competitiv curse modele, pe care toate facilitate de complexitatea şi adjustability lor full-size omologi. Building, de conducere, precum şi modificarea radio-controlat masina kituri este un hobby.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Radio controlate autoturisme, Toy automobile şi camioane, Jucării.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Rasa de mers pe jos 2.Carte de jocuri 3.Cubbies 4.prostii!
5.sac rasă 6.Folkrace 7.Petanque 8.Underwater rugby
1.rasa-de-mers-pe-jos, 2.carte-de-jocuri, 3.cubbies, 4.prostii!, 5.sac-rasă, 6.folkrace, 7.petanque, 8.underwater-rugby

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Richard Masoner cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Radio-control de vehicule) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share