Pernele caroms

Rate me now!
2.25

 
Pernele caroms Image:
Pernele caroms
 
 

Pernele caroms

Pernele caroms , 1-pernă, 1-pernele de biliard, 1 pernă, 1 pernele de biliard, Pernele carambol, Einband, Indirecte joc, One-pernă, One-pernele de biliard, O pernă, Un pernele de biliard, Indirecte joc, Una banda
Pernele caroms (sau pernele carambol biliard), uneori numit de numele său original, indirecte joc, este un carambol biliard disciplina în general, a jucat pe o cârpă de şters-acoperite, 5 picior × 10 picior, pocketless tabel cu două bile tac şi o treime de culoare roşu - mingea. Jocul este uneori incorect denumit-o pernă sau o pernă de biliard, care este în mod direct de numele său de traducere în engleză de la diverse alte limbi, cum ar fi limba spaniolă şi germană. Pernele caroms este urmărite la 1820s Britanii şi este un descendent al dublet joc datând de cel puţin 1807, care impunea unic obiect mingea să fie banked de pe o pernă, înainte de a fi pocketed sau, aşa cum a fost descris în 1833: "... nu pericol este marcat cu excepţia cazului în care aceasta este făcută de reverberaţie. "Numele jocului este luat de la pre-existente, a fost împuşcat.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Carambol biliard.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Jumping 2.Canotaj 3.Parkour 4.Volei
5.Curse de hamster 6.Pitch şi putt 7.Plaja de handbal 8.Jacquet
1.jumping, 2.canotaj, 3.parkour, 4.volei, 5.curse-de-hamster, 6.pitch-şi-putt, 7.plaja-de-handbal, 8.jacquet

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Thomas cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Pernele caroms) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share