Pentatlon

Rate me now!
4.90

 
Pentatlon Image:
Pentatlon
 
 

Pentatlon

Pentatlon , Olimpice de pentatlon, Pentathalon, Pentathlete
De pentatlon (spre deosebire de pentatlon modern) a fost un eveniment sportiv la Jocurile Olimpice şi a altor Panhellenic Jocuri din Grecia Antica. Numele provine din cuvintele greceşti pentru "cinci competitii." Cele cinci evenimente au fost Stadion (un scurt la fugă), lupte, care au fost, de asemenea deţinute ca evenimente separate, şi săritură în lungime, aruncare lance, şi aruncă disc, care nu au fost separate, după cum a avut loc evenimente atunci. Pentathletes au fost considerate a fi printre cele mai calificaţi sportivi, şi formarea lor a fost de multe ori o parte din serviciul militar-fiecare din cele cinci evenimente a fost gândit pentru a fi util în lupta.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Jocurile Olimpice antice, Evenimente la atletism (urmări şi domeniul), Fostul sport olimpic, Individual de sport, Multi-concursuri sportive.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Triatlon 2.Reining 3.Artistic pool 4.Hammer arunca
5.Atlatl 6.Bull de echitatie 7.Rugby fotbal 8.Tee Ball
1.triatlon, 2.reining, 3.artistic-pool, 4.hammer-arunca, 5.atlatl, 6.bull-de-echitatie, 7.rugby-fotbal, 8.tee-ball

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Bob Whitehead cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Pentatlon) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share