Paintball

Rate me now!
2.25

 
Paintball Image:
Paintball
 
 

Paintball

Paintball , Bile pe secundă, Paint-ball, Paintballing, Paintballs, Paint Ball, Vopseaua balling, Pantball, Q-loader, Sling shot paintball, Snapshoot, Tournament paintball
Paintball este un sport în care jucătorii se elimine adversarii din joc prin apăsarea-le cu vopsea-umplut, casante, ulei şi gelatină paintballs obicei dintr-o lovitură de dioxid de carbon sau de gaz comprimat-powered paintball arma (sau marker). Paintball atrage o gamă largă de persoane, precum şi sportive Producator Asociaţia estimează că peste 5.4 milioane de oameni au jucat jocul în Statele Unite ale Americii în 2007, cu peste 1,5 milioane de joc cu cel puţin 15 de ori în acelaşi an. Statisticile arată că, de asigurări sociale de paintball este una dintre cel mai sigur de sport, cu mai puţine leziuni pe expunere mult sport ca de fotbal, fotbal, baschet, baseball, golf, şi de bowling.
.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Sky diving 2.Hochei 3.Munte bicycling 4.Bocce
5.Boccia 6.RC Racing 7.Bowling Pin Shooting 8.Rallying
1.sky-diving, 2.hochei, 3.munte-bicycling, 4.bocce, 5.boccia, 6.rc-racing, 7.bowling-pin-shooting, 8.rallying

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Geoff Stearns cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Paintball) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share