Majorete

Rate me now!
3.25

 
Majorete Image:
Majorete
 
 

Majorete

Majorete , Cheeleaders, Cheerlead, Majoreta, Majorete, Majoreta echipa, Competitiv de majorete, Hurkey, Spirit Club
Animare este un sport care utilizează organizat rutine făcute de la elemente de tumbling, dans, sare şi stunting pentru spectatori, direct de la evenimente sportive la echipele de majorete de la jocuri şi se potriveşte şi / sau a concura la concursuri de majorete. De atlet care este denumită o majoreta. Cu o valoare estimată de 1.5 milioane de participanţi la allstar majorete (fără a include mai multe milioane de la liceu, facultate sau de puţine liga de participanţi) în Statele Unite, în pace, este de majorete, în funcţie de Newsweek a arian Campo-Flores, "cel mai quintessential de American sporturi. " Din ce în ce mai prezentare a sportului la un public global a fost condusă de către 1997 începe de programe difuzate de majorete concurenţei de către ESPN International si la nivel mondial de eliberare din 2000 film Adu-o Pe. Datorită, în parte la această recentă expunere, există acum o valoare estimată de 100,000 de participanţi împrăştiate în jur de restul lumii, inclusiv în ţările în Australia, China, Columbia, Franţa, Germania, Japonia, Olanda, Noua Zeelandă, Suedia şi Regatul Unit.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Sport Cultura, Echipa de sport.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Totuşi Inele 2.Drumetii 3.Jumping 4.Golf
5.Harrow Fotbal 6.Dragon barcă de curse 7.Curse de hamster 8.Straight pool
1.totuşi-inele, 2.drumetii, 3.jumping, 4.golf, 5.harrow-fotbal, 6.dragon-barcă-de-curse, 7.curse-de-hamster, 8.straight-pool

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Geoffrey Chandler cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Majorete) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share