Mahjong

Rate me now!
2.50

 
Mahjong Image:
Mahjong
 
 

Mahjong

Mahjong , 麻将, 麻将, 麻雀, Májiang, Májiong, Ma-Chiang, Machiang, Mah-Jong, Mah-jong, Mah-Zhong, Mahjjong, Mahjog, Mahjongg, Mah johngg, Mah Jong, Mah jong, Majhong, Majiang, Majiong, Majong
Mahjong este un joc pentru patru jucatori care provin din China. Mahjong implică skill, strategie, şi de calcul, precum şi un anumit grad de noroc. În funcţie de variaţie, care este jucat, noroc pot fi orice de la un minor într-un factor dominant în succesul. În Asia, Mahjong este, de asemenea, popularly jucat ca un joc jocuri de noroc. In joc, fiecare jucător este tratată fie treisprezece tigle şaisprezece sau într-o parte. La rândul lor, jucătorii trage o ţiglă şi aruncaţi-o, cu scopul de a face patru sau cinci melds şi o pereche, sau "cap". Victorie vine "pe atrage", prin tragere la un nou sau aruncată ţiglă care completează de mână. Astfel, o parte, de fapt, câştigătoare conţine paisprezece (sau şaptesprezece) olane.
Această imagine aparţine următoarele categorii: 1920 fads, Chineză vechi jocuri, Chineză jocuri, Chineză cuvinte şi fraze.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.MCMAP 2.Potcoavei 3.Golf 4.American Eagle
5.Durango boot 6.Sfat de sport 7.Scaun cu rotile de tenis 8.Kickboxing
1.mcmap, 2.potcoavei, 3.golf, 4.american-eagle, 5.durango-boot, 6.sfat-de-sport, 7.scaun-cu-rotile-de-tenis, 8.kickboxing

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Paul Keller cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Mahjong) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share