Mahjong (Taipei)

Rate me now!
2.25

 
Mahjong (Taipei) Image:
Mahjong (Taipei)
 
 

Mahjong (Taipei)

Mahjong (Taipei) , Computerizată Mahjong, Mahjongg Solitaire, Shanghai (calculator joc), Shanghai (joc), Shanghai (Solitaire), Shanghai (joc video), Shanghai Solitaire, Mahjong Solitaire, Mahjongg Solitaire, Taipei (joc)
Mahjong Solitaire Solitaire este un joc de potrivire, care utilizează un set de Mahjong tigle, mai degrabă decât carduri. Este, de asemenea, cunoscut ca Shanghai Solitaire, electronice sau computerizate Mahjong, Mahjong Solitaire, Mahjong Solitaire şi, în mod eronat, ca Mahjong. De tigle provin de la cele patru-player joc popular în Asia de Est cunoscut ca Mahjong. 144 de tigla sunt aranjate într-un strat special de patru model cu feţele în sus. A spus ţiglă este să fie deschis sau expuse în cazul în care pot fi mutate, fie spre stânga sau spre dreapta, fără tulburarea alte tigle. Scopul este de a deschide meci de perechi identice de ţiglă şi a le elimina de la bord, expunând de tigle sub ele pentru a se juca. Jocul sa terminat atunci când toate perechile de tigla au fost eliminate de la bord sau atunci când nu sunt expuşi perechi rămase. (Deşi unele implementări, de exemplu, GNOME Mahjongg, pentru a oferi shuffle de tigla, atunci când nu sunt expuşi perechi rămase; anunţându-vă mereu să fie în măsură să "câştige" de joc.) Mahjong Solitaire pot fi redate folosind olane autentic şi un cadru de lemn pentru set-up.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Activision jocuri, Computer Mahjong, Mahjong, Microsoft Entertainment Pack, Jocuri Microsoft, Puzzle jocuri video.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Jazz Dance 2.Sprint 3.Taekwondo 4.High Bar
5.Mahjong 6.Munte unicycling 7.Rock Climbing 8.Bască pelotă
1.jazz-dance, 2.sprint, 3.taekwondo, 4.high-bar, 5.mahjong, 6.munte-unicycling, 7.rock-climbing, 8.bască-pelotă

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Prince Roy cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Mahjong (Taipei)) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share