Lacrosse

Rate me now!
2.10

 
Lacrosse Image:
Lacrosse
 
 

Lacrosse

Lacrosse , Baggataway, Baggatiway, Câmp Lacrosse, Indieni creat Lacrosse, Lacross, Lacrosse (sport), Lacrosse player, Lacrosse jucători, La Cruce, Outdoor Lacrosse
Lacrosse plin de contact este o echipa de sport a jucat folosind o minge de cauciuc solide şi de lungă manipulate racheta numit un Crosse sau Lacrosse stick. Capul de Crosse are liber net exagerată în acesta, care permite jucătorului să ţineţi Lacrosse mingea. Jignitor obiectul jocului este de a utiliza Lacrosse stick pentru a prinde, transporta, şi mingea trece la un efort de a scorul de Hurling mingea în cele din urmă, într-un scop adversarului. Defensively obiect este de a menţine opoziţia faţă de echipa de la notare şi de a le lipsi de minge prin utilizarea de băţ de verificare şi de organismul de contact. Există trei versiuni distincte de sport: Lacrosse barbati, femei Lacrosse, şi caseta Lacrosse.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Ball jocuri, În primul rând Naţiunilor cultură, Nativ american cultură, Sport normele şi reglementările, Echipa de sport.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Free running 2.Câmp ţintă 3.Majorete 4.Înot
5.Autograss 6.Touring masina de curse 7.Riverboarding 8.Buzkashi
1.free-running, 2.câmp-ţintă, 3.majorete, 4.înot, 5.autograss, 6.touring-masina-de-curse, 7.riverboarding, 8.buzkashi

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Curt Gibbs cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Lacrosse) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share