Kho kho

Rate me now!
3.35

 
Kho kho Image:
Kho kho
 
 

Kho kho

Kho kho , Kho-Kho
Kho Kho indian este un sport jucat de echipe de doisprezece actori care încearcă să evite a fi atins de către membrii de opoziţia faţă de echipă, doar 9 jucători de la echipa intra pe teren. Kho Kho şi Kabaddi, în ciuda neînţelegere populare, nu sunt de same.In Kho-Kho, o echipă stă genunchi sau în mijlocul de judecată, într-un rând, cu membrii supleanţi, în rând cu care se confruntă direcţii opuse. Cealalta echipa poate să trimită de două sau de trei membri, în instanţa de judecată. Motivul pentru şedinţei echipei este de a încerca şi "eticheta" de adversari. De chasers poate funcţiona numai într-o singură direcţie şi nu poate fi tăiat în întreaga sitters (spre deosebire de dodgers care se pot executa şi în mod aleator între sitters). Ei trebuie să ruleze în jurul întregii rând pentru a ajunge la cealaltă parte.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Sport în India, Echipa de sport.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Engleză Placerilor 2.Viteza de patinaj 3.Săritură în lungime 4.Parachuting
5.JEET Kune Do 6.Teren de fotbal american de fotbal 7.Matkot 8.Kenpo
1.engleză-placerilor, 2.viteza-de-patinaj, 3.săritură-în-lungime, 4.parachuting, 5.jeet-kune-do, 6.teren-de-fotbal-american-de-fotbal, 7.matkot, 8.kenpo

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Thang Nguyen cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Kho kho) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share