Javelin

Rate me now!
2.15

 
Javelin Image:
Javelin
 
 

Javelin

Javelin , Javelins, Javelin (Polul arma), Javelin (arma), Aruncare suliţă, Aruncare spears
O coloană este o lumina lance concepute în primul rând, de turnare a variat ca o armă. De lance este aproape întotdeauna aruncat de mână, spre deosebire de săgeată şi slingshot care sunt proiectile tras de la un mecanism. Cu toate acestea, nu există Hurling dispozitive pentru a ajuta la realizarea aruncător de o mai mare distanţă. Cuvântul provine de la lance Orientul limba engleză şi provine din limba franceză veche javeline, un diminutiv de javelot ceea ce a insemnat suliţă. Cuvântul javelot probabil provenea de la Celtic limba.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Greaca veche echipamente militare, Ancient Roman legionar echipamente, Ancient arme, Javelins, Personale arme, Polul arme, Proiectil de arme, Proiectile, Roman spears, Aruncare spears, Aruncat armele.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Baseball 2.Aerobatics 3.Săritură în lungime 4.Artistic pool
5.Surf kayak 6.Grass Track 7.Bull de echitatie 8.Mahjong (Taipei)
1.baseball, 2.aerobatics, 3.săritură-în-lungime, 4.artistic-pool, 5.surf-kayak, 6.grass-track, 7.bull-de-echitatie, 8.mahjong-(taipei)

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine jagermo cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Javelin) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share