High Bar

Rate me now!
2.15

 
High Bar Image:
High Bar
 
 

High Bar

High Bar , Gimnastica / Horizontal Bar, Gimnastica orizontale ridicat bar, High Bar, Orizontală bar (gimnastica), Orizontală bar gimnastica, Men's Horizontal Bar
Orizontală sau mare bar bar Gimnastică artistică este un aparat care este facut din metal (de multe ori de oţel). Este utilizat doar de sex masculin gymnasts, care de obicei, în timp ce purta trântă cu performante de pe bara. Elemente pe orizontală bar sunt reglementate de Codul de puncte. O rutina de obicei include gigant leagăne trântă cu diverse (overgrip, undergrip, dorsale grip, grip mixte), în-bar de lucru, se transformă, de eliberare / regrasp abilităţi, şi o da jos de pe cal. În general, mare bar este considerata una dintre cele mai interesante evenimente gimnastica din cauza puterii gymnasts genera prin gigant leagăne şi impresionant aeriene şi versiuni dismounts care includ adesea multiple flips sau răsuceste, şi, ocazional, să solicite gimnast să călătorească peste bar.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Artistic aparate gimnastica.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Artistic pool 2.Casting 3.De balet de Dans 4.Curaj
5.Incantat de Vest 6.Kitesurfing 7.Air hockey 8.Racquetball
1.artistic-pool, 2.casting, 3.de-balet-de-dans, 4.curaj, 5.incantat-de-vest, 6.kitesurfing, 7.air-hockey, 8.racquetball

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Derek Farr cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (High Bar) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share