Haltere

Rate me now!
2.20

 
Haltere Image:
Haltere
 
 

Haltere

Haltere , Ridicare greutăţi, Greutate-ridicare, Weightlifter, Haltere Exercises, Haltere mănuşi, Greutate lifter, Ridicare de greutăţi
Haltere, numită de asemenea Olimpice de Haltere sau olimpic în stilul Haltere, este un sport în care participanţii încerca o greutate maximă de ridicare a unui singur barbell încărcate cu greutate platouri. Cele două ascensoare concurat în prezent, sunt curate şi om de nimic şi de a smulge. De cuvânt compus "Haltere" este adesea utilizat incorect pentru a se referi la greutatea de formare. Curăţaţi şi presa a fost o altă tehnică de Haltere, întreruptă din cauza dificultăţi în a judeca buna forma. În comparaţie cu powerlifting care teste de rezistenţă limită, Haltere testele balistice limitele (explozive concentraţie), cu greutăţi mai mici, astfel că ascensoarele trebuie să fi executat mai repede şi cu mai mult de mobilitate, pentru că de o mai mare gamă de mişcare în timpul lifts. Deşi există relativ puţine competitiv Olimpice lifters, ascensoarele şi componentele acestora sunt utilizate de către elita sportivilor de a instrui pentru explozive şi funcţională putere.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Individual de sport, Olimpice de sport.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Canotaj 2.American Eagle 3.Trapeze 4.Braţul Lupte
5.Papagal 6.Vota (piscina) 7.Uligaie luptă 8.Sandboarding
1.canotaj, 2.american-eagle, 3.trapeze, 4.braţul-lupte, 5.papagal, 6.vota-(piscina), 7.uligaie-luptă, 8.sandboarding

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Kyle Flood cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Haltere) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share