Gatka

Rate me now!
4.95

 
Gatka Image:
Gatka
 
 

Gatka

Gatka , Sanatan Sikh Shastar Vidiya, Shastar Vidiya, Shaster Vidya
Gatka punjabi: ਗਤਕਾ, gatkā, este un defensive şi ofensive Sikh artă marţială asociate cu Sikhs (dar deschisă oricărei persoane), care se concentrează pe infusing fizice artă marţială cu atât spirituale şi mentale. Gatka este, de asemenea, numele unui stick utilizat pentru practicarea sabia de luptă. Gatka provenit din Punjab regiune şi a fost folosită de către Sikh & forţele armate împotriva Mughals, în primul rând, ca reacţie la opresive sau politici agresive. Gatka este rar utilizată în luptă astăzi, şi a evoluat într-un sport si expozitii forma indicată la Sikh festivaluri. Revolver: mijloace de graţie, de eliberare, precum şi respectarea în propria putere. Ka: înseamnă unul care aparţine sau care este o parte a unui grup.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Combaterea sport, Indian arte marţiale, Individual de sport, Romanized punjabi cuvinte, Sikh istoria, Sikhism.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Triatlon 2.Reining 3.Artistic pool 4.Casting
5.Atlatl 6.Bull de echitatie 7.Speedball 8.Tee Ball
1.triatlon, 2.reining, 3.artistic-pool, 4.casting, 5.atlatl, 6.bull-de-echitatie, 7.speedball, 8.tee-ball

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Jasleen Kaur cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Gatka) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share