Flag fotbal

Rate me now!
4.30

 
Flag fotbal Image:
Flag fotbal
 
 

Flag fotbal

Flag fotbal , Canadian pavilion de fotbal, Scoala medie de pavilion de Fotbal, NFL / CFL Flag Fotbal
Flag de fotbal este o versiune de fotbal american, care este cunoscut în America de Nord. Regulile de bază ale jocului sunt similare cu cele ale profesional joc, dar în loc de a lupta împotriva jucătorilor la pământ, în defensivă echipă trebuie să eliminaţi un pavilion pavilion sau de centura de la minge de transport ( "deflagging") pentru a termina o jos. În cele mai multe organizate joc, jucătorii purta centura. Flag de fotbal a fost proiectat într-un efort de a minimaliza leziuni care aborda joc de fotbal ar putea aduce. A lungul anilor, cu toate acestea, au apărut ligi de contact, în cazul în care ofensive şi defensive jucătorii pot bloca în anumite zone sau downfield, adăugând la imensitate stiluri de joc.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Fotbal american.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Horseshoes 2.Street Racing 3.Dans Modern 4.Cowboy
5.Engleză biliard 6.Catch wrestling 7.Legende masina de curse 8.Equestrianism
1.horseshoes, 2.street-racing, 3.dans-modern, 4.cowboy, 5.engleză-biliard, 6.catch-wrestling, 7.legende-masina-de-curse, 8.equestrianism

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Dario Sarmadi cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Flag fotbal) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share