Eton Wall Game

Rate me now!
2.10

 
Eton Wall Game Image:
Eton Wall Game
 
 

Eton Wall Game

Eton Wall Game
Eton perete de joc provin de la Colegiul Eton. Ea a asemănări atât moderne sport de rugby a Uniunii şi football.It este jucat pe o fâşie de teren 5 metri lăţime şi 110 metri de lângă un perete de caramida uşor curbată. Cel mai important meci este anuale St Andrew's Day joc care este jucat de o echipa de "Collegers" şi o echipă de "Oppidans". Deşi Colegiul a doar 70 de elevi (tradiţional, acest număr a fost numărul de cercetători în King's College, astfel cum este prevăzut de regele Henry VI), pentru a lua de la echipa sa, în comparaţie cu 1250, sau Oppidans, Colegiul are un mare avantaj: în bandă minciuni cu privire la "Colegiul de Câmp", un teren de fotbal alaturi de Slough-la-Eton Drumul de acces la care se revine Keeper de Colegiul Wall-a de control. Pe de tradiţionale St Andrew's Day meci, Oppidans urca pe pereţi, după ce a aruncat asupra lor capace în ciuda a bursieri. Cu toate acestea, în practică, este de obicei pentru a le permite Oppidans să-l folosească atunci când doresc.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Colegiul Eton, Scoala de sport în Regatul Unit al Marii Britanii, Tradiţională de fotbal.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Handbal 2.Şah 3.Bowling 4.Ascunde şi să caute
5.Judo 6.Ice Yachting 7.Fotbal australian 8.Carambol biliard
1.handbal, 2.şah, 3.bowling, 4.ascunde-şi-să-caute, 5.judo, 6.ice-yachting, 7.fotbal-australian, 8.carambol-biliard

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Frederic Humbert cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Eton Wall Game) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share