Eskrima

Rate me now!
2.25

 
Eskrima Image:
Eskrima
 
 

Eskrima

Eskrima , Arnis de mano, Arnis stick, Arnis tije, Escrima, Eskrimador, Eskrima Stickfighting, Kali (artă marţială), Kali (arte martiale), Kali arte marţiale, Kali stick, Kali tije, LaPunti Arnis de Abanico, Rattan (arma), Rattan stick, Rattan tije, Serrada
"Eskrima" sau "Escrima" se referă la o clasă de Filipino de Arte Martiale, care sublinia stick şi sabia de luptă. Termenul şi de artă, cel mai probabil provine de la cuvântul portugheză "esgrima", care este termenul de scrimă. Alţi termeni care au intrat în comun de utilizare includ "Kali" şi "Arnis de la mano" ( "harnaşament de mână"); ocazional abrevierea "FMA" este folosit. Eskrima şi Arnis sunt printre cele mai multe nume de utilizat în principal în Filipine astăzi pentru a se referi la aceste arte. Numele Kali, deşi utilizat în principal în Statele Unite şi Europa, este foarte rar folosit în Filipine şi în cele mai multe cazuri este un cuvânt necunoscut. Dar, din cauza popularitatii de termen afara din Filipine şi influenţa externă practicieni, termenul Kali este din ce în ce mai fiind recunoscut şi acceptat în Filipine. Kalis, aşa cum este folosit în Filipine, se referă la o sabie. Este frecvent confundate sau ca sinonim pentru a forma un derivat de Kali (notă: suffixation de "s" nu este utilizat în Filipino limbi dialecte sau pentru a indica pluralitate). Cu toate acestea, pentru toate punctele de vedere, Eskrima, Arnis, Arnis de mano, Kali şi FMA toate se referă la aceeaşi familie de Filipino arme pe baza de arte marţiale.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Filipino arte marţiale, Arte marţiale din arhipelag malaieziană, Stick de luptă.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Ice Climbing 2.Hunter 3.Handbal 4.Sumo
5.Banca piscina 6.Kuk Sool Won 7.Kickboxing 8.Tai Chi Chuan
1.ice-climbing, 2.hunter, 3.handbal, 4.sumo, 5.banca-piscina, 6.kuk-sool-won, 7.kickboxing, 8.tai-chi-chuan

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Adam Hally cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Eskrima) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share