Duckpin de bowling

Rate me now!
2.20

 
Duckpin de bowling Image:
Duckpin de bowling
 
 

Duckpin de bowling

Duckpin de bowling , Duckpins, Duck PIN de bowling
În duckpin bowling, jucătorii încercarea de a bate peste bowling insigne cu o minge de bowling. De bile folosite în duckpin Bowling sunt semnificativ mai mici decât cele utilizate în zece pini bowling, şi unul şi o greutate de două kilograme. Bowlers în mod repetat, sau rola arunca mingea pe o banda, în încercarea de a se lovi de bowling PINS peste. De pin, la fel ca bile, sunt mai mici decât lor de zece PIN echivalente, şi, prin urmare, este mai dificil să baţi la uşă-le pe toate în jos, cu un singur arunca. De pin sunt aranjate într-un triunghi de moda identică cu cea folosită în zece-pini de bowling. Jocul este jucat în popicarie, care avea mai multe benzi, care să permită mai multe grupuri de bowlers să joace simultan. A benzilor de circulaţie sunt lungi de lemn dreptunghiular suprafeţe delimitate de fiecare parte prin gurile de canal. Bowlers eliberare mingea din spatele liniei de prostie, care corespunde unei mici marginea dreptunghiului, în încercarea de a-şi atinge PINS care sunt poziţionate la celălalt capăt al benzii.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Bowling.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Fotbal (fotbal) 2.Cricket 3.Teren de navigatie 4.Show Jumping
5.Powerlifting 6.Buzkashi 7.Triplu salt 8.Skibobbing
1.fotbal-(fotbal), 2.cricket, 3.teren-de-navigatie, 4.show-jumping, 5.powerlifting, 6.buzkashi, 7.triplu-salt, 8.skibobbing

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine John cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Duckpin de bowling) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share