Drumul hockey

Rate me now!
4.00

 
Drumul hockey Image:
Drumul hockey
 
 

Drumul hockey

Drumul hockey , Ball Hockey, Deck hockey, Dec hockey, Şosea hockey, Ground hockey, Drumul hockey
Strada hockey (cunoscut şi sub numele de Road hockey, punte hockey, hockey teren, sau minge hockey) este un tip de Hockey jucat, cu sau fără patine. Este posibil să se joace cu o minge sau Puck, deşi un role hockey Puck este necesară în cazul în care nu la gheaţă. În general, jocul este jucat cu nici un pic de a echipamentului individual de protecţie, contactul fizic intens, prin urmare, nu este foarte frecvente şi este jucat fără a organismului de control, dar nu permite un nivel de contact fizic similar cu ceea ce a permis, în baschet. În cazul în care un Puck este utilizat, de obicei, Puck de siguranţă nu trebuie să fie ridicate în aer (ridicată sau acoperiş). Cu toate acestea, normele şi stiluri de joc pot diferi de la zona la zona în funcţie de tradiţiile un anumit grup a scos temporar din circuitul agricol. Strada hockey este frecvent la jucat în Statele Unite şi Canada. Plaja Hockey, o modificare de stradă hockey, este o vedere cu privire la Southern California plaje.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Hockey.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Telemark schi 2.Marbles 3.Dog sport 4.Snorkeling
5.Surf pescuit 6.Brazilian jiu-jitsu 7.Ice Patinaj 8.De cai cu obstacole
1.telemark-schi, 2.marbles, 3.dog-sport, 4.snorkeling, 5.surf-pescuit, 6.brazilian-jiu-jitsu, 7.ice-patinaj, 8.de-cai-cu-obstacole

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Wendy cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Drumul hockey) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share