Drumetii

Rate me now!
4.50

 
Drumetii Image:
Drumetii
 
 

Drumetii

Drumetii , Bushwalker, Bushwalkers, Bushwalking, Bushwhacking, Bush a mers pe jos, Hiker, Hikers, Excursii de teren (teren)
Cuvântul "drumetii" este înţeleasă în toate ţările în care vorbeşte engleză, dar există diferenţe în utilizare. În unele locuri, off-trail drumetii este numită "Maşină de drumetii", "bushwhacking" sau "bushbashing". În Regatul Unit, drumetii este un pic de modă veche cuvânt, cu un gust mai mult de sănătate şi de a exercita decât de a se bucura de aer liber; activităţii descrise aici ar fi numit hillwalking sau pur şi simplu "de mers pe jos". Australienii utilizează termenul "bushwalking 'pentru ambele pe-si off-trail drumetii. New Zealanders utilizare "haimanalâc" (în special pentru excursii de peste noapte şi mai), "mersul pe jos" sau "bushwalking". Excursii de teren în regiunile muntoase din India şi în Nepal şi Highlands din Africa de Est este uneori numit "Trekking". Overnight drumetii este numită "backpacking", în unele părţi ale lumii. Drumetii un traseu de lungă distanţă de la cap la cap este denumită "thru-drumetii", în unele locuri.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Scoutcraft, Activităţile turistice.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Static trapez 2.Snatch 3.Viteza de schi 4.Racquets
5.Xiangqi 6.Interpretativă Dance 7.Thumb wrestling 8.Roller hockey
1.static-trapez, 2.snatch, 3.viteza-de-schi, 4.racquets, 5.xiangqi, 6.interpretativă-dance, 7.thumb-wrestling, 8.roller-hockey

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Lauren "Lolly" Weinhold cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Drumetii) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share