Dressage

Rate me now!
3.30

 
Dressage Image:
Dressage
 
 

Dressage

Dressage , Importantul deasupra solului, Dressage arena, Dressage Teste, Dressuur, Ecvestru dressage
Dressage (pronunţat rochie-ahhzh / drɛsɑʒ /) este o cale de destinaţie şi competitiv de cai de formare, cu competiţii a avut loc la toate nivelurile, de la nivelul de amatori la Olimpiada. Scopul său fundamental este de a dezvolta, prin metode standardizate progresive, de formare, un cal naturale atletic capacitatea şi voinţa de a efectua, prin urmare, maximizarea potenţialului său ca un cal de echitatie. În vârf de dressage un cal de gimnastică de dezvoltare, nu poate răspunde fără probleme la o calificare rider minimal de SIDA prin efectuarea de circulaţie a solicitat în timp ce restul de relaxare şi apar efort. Dressage este uneori denumit "Calul de balet". Deşi disciplina are rădăcini vechi, dressage recunoscut ca a fost pentru prima dată un important ecvestru urmărirea în Occident în timpul Renasterii. Marele Europene de echitatie de masterat din această perioadă, a dezvoltat un sistem de formare secvenţiale că s-au schimbat putin de atunci şi clasice dressage este încă considerat baza instruit moderne dressage.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Cal de formare, Olimpice de sport.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Fmx 2.MCMAP 3.Trage de box 4.Street Racing
5.Iceboating 6.Anduranţă de echitatie 7.Varzesh-e Pahlavani 8.Catch wrestling
1.fmx, 2.mcmap, 3.trage-de-box, 4.street-racing, 5.iceboating, 6.anduranţă-de-echitatie, 7.varzesh-e-pahlavani, 8.catch-wrestling

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Thowra_uk cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Dressage) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share