Dragon barcă de curse

Rate me now!
4.75

 
Dragon barcă de curse Image:
Dragon barcă de curse
 
 

Dragon barcă de curse

Dragon barcă de curse , Dragonboat, Dragonboating, Ceremonia de Dragonboat, Dragon de canotaj, Dragon barcă de curse, Dragon Boat Regatta, Tradiţională de canotaj
Un dragon barca sau "dragonboat" este o foarte lungă şi îngustă umane-powered barca acum folosit în echipă paddling sport de dragon barcă de curse care are originea în China, în pre-creştine de ori. În timp ce concurenţa a avut loc în fiecare an mai mult de 20 de secole, ca parte a popular ritual, a reieşit în timpurile moderne ca o internaţional "Sport" în Hong Kong în 1976. Ca să fie difuzate, curse de cai şi de ochire, de curse de bărci dragon omenirii este printre cele mai vechi competitionFor concurs organizat evenimente, barci dragon sunt, în general, aranjat cu decorative chinez dragon capete şi cozi. La alte ori decorative regalia este, de obicei, eliminată, deşi de multe ori tambur rămâne la bord în scop de formare.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Tipuri de ambarcaţiuni, Dragon barcă de curse, Paddling, Traditional Chinese obiecte.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Rotaţie 2.Boxing 3.Fmx 4.Juggling
5.Cross country skiing 6.Inline skating viteza 7.Individual Medley 8.Anduranţă curse
1.rotaţie, 2.boxing, 3.fmx, 4.juggling, 5.cross-country-skiing, 6.inline-skating-viteza, 7.individual-medley, 8.anduranţă-curse

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Ben Yeoh cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Dragon barcă de curse) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share