Dodge disc

Rate me now!
2.15

 
Dodge disc Image:
Dodge disc
 
 

Dodge disc

Dodge disc , Dodge Frisbee
Dodge disc (sau Dodge Frisbee după marcă înregistrată marca) este de zbor disc joc, bazat pe dodgeball dar folosind un disc în loc de minge sau de bile. În mod similar pentru a dodgeball, o dată ce un jucator este lovit de un disc, care nu este prins de acest player, player-ul este "afară" şi iese din câmpul de joc. Dacă un jucător a capturilor aruncate disc fără a atinge solul, nici înainte, nici după ce a fost lovit de acesta, sau înainte sau după ce-l loveşte un alt jucător, jucătorul care a aruncat discul este de loc. Jocul se termină atunci când nu există decât o singură player stânga. Jocul de obicei se termină cu un "shootout" între doi jucători, fiecare cu mai multe discuri. Rezultatul final, jucătorii au tendinţa de a executa simultan mai multe "atacuri", până când unul este lovit fără a prins un disc aruncat de adversar.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Flying disc jocuri, Echipa de sport.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Merge 2.Casting 3.De balet de Dans 4.Curaj
5.Incantat de Vest 6.Kitesurfing 7.Varzesh-e Pahlavani 8.Prizonierul Ball
1.merge, 2.casting, 3.de-balet-de-dans, 4.curaj, 5.incantat-de-vest, 6.kitesurfing, 7.varzesh-e-pahlavani, 8.prizonierul-ball

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Michael Hicks cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Dodge disc) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share