Dihor legging

Rate me now!
4.75

 
Dihor legging Image:
Dihor legging
 
 

Dihor legging

Dihor legging
Dihor legging este un fictiv pretins sport practicat în Yorkshire, Anglia, Marea Britanie. A fost primul adus la lumină de către Donald Katz, într-un articol intitulat "Regele a Ferret Leggers", în octombrie 1987 emiterea de afara revista. Imaginar sport implică punerea doi dihori în interiorul unei pantaloni, având prima legat de un trouser mansete ferm pentru a-şi glezne, ca nu cumva a dihorilor scape. Concurent atunci cinches lui centura bine, iar ceasul este pornit. Concurentii nu pot fi beat sau drogat, nici nu poate fi drogat a dihorilor. În plus, concurenţii nu pot purta chiloţi lor sub pantaloni, şi dihori "dinţi nu poate fi depusă sau altfel blunted. Concurentii pot atinge dihori, dar numai din exterior de la pantaloni.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Sport în Anglia.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Piscină 2.Boxing 3.Fmx sau picior motocros 4.Scurt urmări patinaj viteza
5.Barcă cu motor de curse 6.Sanie 7.Indoor fotbal 8.Grass Track
1.piscină, 2.boxing, 3.fmx-sau-picior-motocros, 4.scurt-urmări-patinaj-viteza, 5.barcă-cu-motor-de-curse, 6.sanie, 7.indoor-fotbal, 8.grass-track

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Christa Burns cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Dihor legging) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share