Cyclo-eco

Rate me now!
4.70

 
Cyclo-eco Image:
Cyclo-eco
 
 

Cyclo-eco

Cyclo-eco , Cyclocross
. Cyclo-cruce are unele evident paralele cu Maşină de ciclism şi criteriu de curse. Multe dintre cele mai bune cyclo-cross călăretii cruce tren de ciclism în alte discipline. Cu toate acestea, cyclo-cruce a ajuns la o dimensiune şi popularitate Racers că sunt specialişti şi multe, dar nimic nu rasă cyclo-cross curse. Cyclo-cruce biciclete sunt similare cu curse de biciclete: usor, cu anvelope îngustă şi picătură handlebars. Cu toate acestea, de asemenea, caracteristicile parts cu bicicletele de munte, în care le utiliza cioturos călca anvelope pentru tracţiune şi frânare grindă în stil pentru ridicarea necesare ca urmare a gloduros condiţii. Ei trebuie sa fie usoare, deoarece concurentii trebuie să îşi bicicletă pentru a depăşi obstacolele sau pantelor prea abrupte pentru a urca în şa. În vederea concurenţi luptă o pantă brunet cu bicicletele pe umeri lor este clasic imagine de la sport, desi unridable secţiuni sunt, în general, o foarte mică parte din cursă distanţă.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Sporturile de iarna.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Skateboarding 2.Shooting 3.Snowboarding 4.Disc de câine
5.Sapun pantofi 6.Silat 7.Snowkiting 8.Urmăriţi cu bicicleta
1.skateboarding, 2.shooting, 3.snowboarding, 4.disc-de-câine, 5.sapun-pantofi, 6.silat, 7.snowkiting, 8.urmăriţi-cu-bicicleta

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine johnthescone cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Cyclo-eco) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share