Curling

Rate me now!
2.60

 
Curling Image:
Curling
 
 

Curling

Curling , Bigudiu, Curling (sport), Curling rink, Curling rock, Free garda zonă, Hohotitor joc, Zdrobitoare (sport), Hohotitor de joc
Curling este o echipa de sport cu similitudini cu bile şi târşâi bord, jucat de două echipe de patru jucatori fiecare pe o foaie de dreptunghiular cu atenţie pregătit gheaţă. Echipe ia devine greu de alunecare, pietre şlefuite granit pe gheaţă spre ţintă (care este numit de casa). Două sweepers cu Mături însoţească fiecare rock şi de a folosi echipamente şi calendarul lor cele mai bune hotărâre, împreună cu direcţia lor de la alte colegii de echipă, pentru a ajuta direct pietrele lor loc de odihnă. Complexul natura piatra împuşcat de selecţie şi plasare a condus la unele se referă la curling ca "joc de şah pe gheaţă".
Această imagine aparţine următoarele categorii: Olimpice de sport, Precizie de sport, Scottish invenţii, Sport în Canada, Sport în Scoţia, Echipa de sport, Sporturile de iarna.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Model Aerobatics 2.Jazz Dance 3.Fotbal (fotbal) 4.Taekwondo
5.Hot caseta 6.Pentatlon modern 7.Munte unicycling 8.Quad patru
1.model-aerobatics, 2.jazz-dance, 3.fotbal-(fotbal), 4.taekwondo, 5.hot-caseta, 6.pentatlon-modern, 7.munte-unicycling, 8.quad-patru

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Randy cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Curling) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share