Cubbies

Rate me now!
4.00

 
Cubbies Image:
Cubbies
 
 

Cubbies

Cubbies
Cubbies (sau Cuppies) poate fi cunoscut ca un Wembo informale este o variantă pentru fotbal originare spontan în diferite părţi ale lumii. Un Portar, de asemenea, care acţionează în calitate de arbitru de necesităţi, standuri în scopul de a opri în obţinerea de fotbal, la fel ca în FA regulile normale de fotbal. Restul de jucatori încerca să scorul în scop. De multe ori, jucătorii joacă în perechi sau ocazional mai mari echipe. Fiecare jucator sau echipa concurează între ele şi trebuie să-un scor suma de goluri pentru a avansa la următoarea rundă. Odată ce un jucător / echipă a calificat în mod normal, ele stau afară până la sfârşitul celei de-a runda. În runda continuă până la doar un singur jucator sau echipa nu au reuşit să scor numărul necesar de goluri şi, prin urmare, sunt eliminate. Restul de jucatori a începe o runda urmatoare, care evoluează în acelaşi mod. Ultimul jucător / echipă stânga victorii.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Fotbal (fotbal) informale variante.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Chicago (piscina) 2.Marbles 3.Dog sport 4.Snorkeling
5.Surf pescuit 6.Arena de fotbal 7.Ice Patinaj 8.De cai cu obstacole
1.chicago-(piscina), 2.marbles, 3.dog-sport, 4.snorkeling, 5.surf-pescuit, 6.arena-de-fotbal, 7.ice-patinaj, 8.de-cai-cu-obstacole

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Joe Sullivan cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Cubbies) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share