Cowboy

Rate me now!
2.35

 
Cowboy Image:
Cowboy
 
 

Cowboy

Cowboy , Bovine fermier, Cowbody, Cowboys, Cowdude, Cowhand, Cioban, Cowman, Cowpoke, Cowpokes, Cowpuncher, Vaca împungere, Paniola, Waddie
Un cowboy Herder este un animal care tinde vite pe ranches în America de Nord, tradiţional, călare, şi, adesea, efectueaza o multitudine de alte activităţi legate de ferma. Istoric american cowboy din târziu secolului 19 a devenit o figură de semnificaţie specială şi de legenda. Un subtip, numită gâlcevitor, specific tinde caii utilizate pentru a lucra bovine. În plus faţă de ferma de lucru, unele Cowboys munca sau pentru participarea la rodeos. Cowgirls, definite ca fiind primul astfel de la sfârşitul secolului 19, a avut o mai puţin bine documentate istoric rol, dar în lumea modernă au stabilit capacitatea de a lucra la practic identice sarcinile şi a obţinut considerabil respectul pentru realizările lor. Există, de asemenea, bovine manipulanţii în multe alte părţi ale lumii, în special în America de Sud şi Australia, care efectuează lucrările similare cu cowboy în lor naţiuni.
Această imagine aparţine următoarele categorii: American cattlemen, Cowboy cultură, Equestrianism, Cal de istoria şi evoluţia, Pastoralists, Vest-stil de echitatie.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Tabelul de fotbal 2.prostii! 3.Tag 4.MCMAP
5.Track curse 6.Underwater fotbal 7.Rasă de curse 8.Anduranţă de echitatie
1.tabelul-de-fotbal, 2.prostii!, 3.tag, 4.mcmap, 5.track-curse, 6.underwater-fotbal, 7.rasă-de-curse, 8.anduranţă-de-echitatie

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Terry Shuck cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Cowboy) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share