Clubul de crichet

Rate me now!
4.95

 
Clubul de crichet Image:
Clubul de crichet
 
 

Clubul de crichet

Clubul de crichet
Cricket Club este un amator în principal, dar încă oficial, sub forma de sport de crichet, de obicei, care implică echipe joacă în competiţii la sfârşit de săptămână sau seara. Există o mare variaţie în joc format deşi legislaţia Cricket sunt întotdeauna respectate. Principalele Naţiunilor club de crichet că este jucat sunt în Anglia, Australia, Africa de Sud, Sri Lanka, Indiile de Vest, Noua Zeelandă, Zimbabwe, Kenya, Zambia, Namibia, Uganda, Tanzania, Irlanda, Tara Galilor, Scotia, Olanda, Hong Kong şi, în unele dintre cele mai mari orase din India. Cricket Club este practic jucat peste tot în lume. Cricket Club este, de asemenea, acum a jucat în Statele Unite şi Canada, în ambele ţări au mari comunităţi de imigranţi din mainstream-crichet joc regiuni, cum ar fi Caraibe, Europa, Asia, Africa şi Australia.
.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Tabelul de fotbal 2.Pescuit 3.Artistic pool 4.Casting
5.Bobslei 6.Câmp de handbal 7.Saltea Jumping 8.Kitesurfing
1.tabelul-de-fotbal, 2.pescuit, 3.artistic-pool, 4.casting, 5.bobslei, 6.câmp-de-handbal, 7.saltea-jumping, 8.kitesurfing

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine BOMBMAN cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Clubul de crichet) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share