Capoeira

Rate me now!
4.10

 
Capoeira Image:
Capoeira
 
 

Capoeira

Capoeira , Brazilian arte marţiale, Capalera, Capioera, Capoeira Regional, Capoeirista, Capoera, Capoeria, Capoiera, Capoiero, Capoira, Caraibe artă marţială, Carribian artă marţială, Kahpoweara, Kahpowearah, Kapoira, Kapu'ejɾɐ, Kapu'ejra
Capoeira este o formă de artă care brazilian ritualizes circulaţie de la arte martiale, jocuri, si dans. Ea a fost creată în Brazilia o anumită perioadă de timp după ce a 16-lea în regiunile cunoscut sub numele de Bahia, Pernambuco, Rio de Janeiro, Minas Gerais, şi São Paulo. Participantii formeaza un cerc sau Roda şi ia transformă fie joc de instrumente muzicale, cântând, sau ritually sparring în perechi, în centrul cercului. Jocul este marcat de fluid acrobatice juca, feints, şi folosit pe scară largă terenul, inclusiv ăsteia, lovituri, şi headbutts. Mai puţin frecvent utilizate tehnici includ cot-greve, slaps, pumni, şi pune în organism. Originile sale şi scopul sunt o chestiune de dezbateri aprinse, cu spectru de argument, de la punctul de vedere al Capoeira ca unic brazilian dans popular pentru a susţine că este o luptă, gata de luptă forma direct coborât de la cele mai vechi din Africa tehnica.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Brazilian arte marţiale, Latino-americane dansuri populare, Teatrala combate, Război dansuri.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Blind crichet 2.Chicago 3.Hammer arunca 4.Scurt forma crichet
5.Artistice cu bicicleta 6.Rock Lucrari Foarfece 7.Scuba diving 8.Curse de hamster
1.blind-crichet, 2.chicago, 3.hammer-arunca, 4.scurt-forma-crichet, 5.artistice-cu-bicicleta, 6.rock-lucrari-foarfece, 7.scuba-diving, 8.curse-de-hamster

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Paula Rey cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Capoeira) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share