Camogie

Rate me now!
2.20

 
Camogie Image:
Camogie
 
 

Camogie

Camogie
Camogie (în irlandeză, camógaíocht) este o echipa de sport, Celtic, organizat de Asociatia Camogie din Irlanda, a femeilor varianta de Hurling. Regulile sunt aproape identice cu Hurling cu câteva excepţii. Unul este că goalkeepers purta aceleaşi culori ca outfield jucători şi de un jucător în camogie poate handpass un punctaj, ceea ce nu este permis în barbati joc. Toate jocurile ultimele 60 de minute (senior inter-judeţean Hurling jocuri ultimele 70), şi în scădere de camogie stick la handpass mingea este permisă. All-Irlanda final are loc în fiecare an, în Croke Park în timpul septembrie, de obicei, de săptămâni între Hurling final si galeza fotbal final. Există două competiţii; Liga Naţională, care este în scenă în timpul iernii-primăvară luni şi este folosit ca un cald-up la All-Irlanda Championships în timpul verii.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Irlandeză de cuvinte şi expresii, Echipa de sport.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Contestare 2.Derapezi 3.Un Ziua Internaţională 4.Joc de dame
5.Mancala 6.American handbal 7.Freestyle schi 8.Ringette
1.contestare, 2.derapezi, 3.un-ziua-internaţională, 4.joc-de-dame, 5.mancala, 6.american-handbal, 7.freestyle-schi, 8.ringette

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine laura ammons cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Camogie) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share