Bumper piscina

Rate me now!
2.90

 
Bumper piscina Image:
Bumper piscina
 
 

Bumper piscina

Bumper piscina
Bumper piscina este un joc de biliard casual jucat pe un octogonal (sau, rar, dreptunghiulare), cu un tabel de buzunar centrat pe fiecare sens. Cele mai multe tabele care au 12 bumpers, deşi unele tabele au 14 sau 16. Două bumpers surround fiecare buzunar cu alte opt aranjate pe masa de midlines lăsând doar un centru de spaţiu suficient de mare pentru o minge să treacă prin. Tabele cu 14 bumpers au trei destul de mult de două bumpers pe fiecare parte a centru de spaţiu de pe linia de mijloc între cele două găuri. Jocul este jucat cu 5 roşu şi alb 5 bile, cu o minge de marcat în fiecare set. Jocul poate fi jucat într-o mult mai mică decât cea mai mare sala de biliard jocuri pentru că tabelele sunt mult mai mici. Acest tip de biliard este cea mai mare parte a jucat în Franţa.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Obstacol biliard.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Dans Modern 2.Bocce 3.Roller skating 4.Killer (piscina)
5.Boomerang Arunca 6.Off-road de curse 7.Sapte-ball 8.Paintball
1.dans-modern, 2.bocce, 3.roller-skating, 4.killer-(piscina), 5.boomerang-arunca, 6.off-road-de-curse, 7.sapte-ball, 8.paintball

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Grant Hutchins cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Bumper piscina) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share