Boxing

Rate me now!
2.20

 
Boxing Image:
Boxing
 
 

Boxing

Boxing , Meci de box, Boxing mută, Stiluri si tehnici de box, Engleză de box, Knock-out artist, Noble artă, Premiul-luptator, Premiul de combatere a, Prizefight, Prizefights, Premiul de lupta, Premiul de luptă, Pugilism, Pugilist, De box, Sporturi de box
Box (uneori, de asemenea, cunoscute sub numele de limba engleza de box sau de box) este un sport în care combate doi participanţi, în general, similare în greutate, lupta lor reciproc cu pumnii. Boxing este supravegheat de către un arbitru şi este angajat în mod obişnuit în timpul unei serii de la unul la trei minute intervale numit runde. Victoriei, este atins în cazul în care oponentul este bătut în jos şi nu pot să se ridice înainte de arbitru numără până la zece secunde sau în cazul în care adversarul este considerată prea rănit pentru a continua. Dacă nu există nici o reţinere de lupta înainte de un număr de runde de acord, un castigator este determinat fie de către arbitru de decizie sau de către judecători "scorecards.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Combaterea sport, European de arte marţiale, Individual de sport, Olimpice de sport.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Bowling 2.Ascunde şi să caute 3.Rodeo 4.Rasa de mers pe jos
5.Fotbal australian 6.Carambol biliard 7.cal de polo 8.Ţâşnitură Navigare
1.bowling, 2.ascunde-şi-să-caute, 3.rodeo, 4.rasa-de-mers-pe-jos, 5.fotbal-australian, 6.carambol-biliard, 7.cal-de-polo, 8.ţâşnitură-navigare

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine luckysundae cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Boxing) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share