Bodybuilding

Rate me now!
2.10

 
Bodybuilding Image:
Bodybuilding
 
 

Bodybuilding

Bodybuilding , Body-building, Bodybuilder, Bodybuilders, Body constructor, Corpului, Ia grave, Jeff Wenzel, Teenage Bodybuilding
Bodybuilding este procesul de maximizarea musculare hipertrofie. Cineva care se angajează în această activitate este prevăzut ca un bodybuilder. În competitiv Bodybuilding, bodybuilders afişarea lor physiques la un complet de judecători, care aloca puncte, pe baza lor de aspectul estetic. Muşchii sunt evidenţiat printr-o combinaţie de grăsimi pierderea, uleiuri, tăbăcirea şi (sau tăbăcirea loţiuni), care, combinate cu iluminat face definiţie a musculare grup mai multe distincte. Famous bodybuilders include Arnold Schwarzenegger, Lou Ferrigno, Franco Columbu, Mr. Olympia şi curent Dexter Jackson. Ca Alan M. Klein membre în Little Big Men, "Bodybuilding este un subculture de hiperbolă. În graba sa pornit să se acumuleze carne, totul despre acest subculture exploateaza grandiozitate şi în exces ".
Această imagine aparţine următoarele categorii: Body Modificari.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Cubbies 2.Snorkeling 3.Schi 4.Derapezi
5.Camel curse 6.De cai cu obstacole 7.Biathlon 8.Agresiv skating
1.cubbies, 2.snorkeling, 3.schi, 4.derapezi, 5.camel-curse, 6.de-cai-cu-obstacole, 7.biathlon, 8.agresiv-skating

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine David van der Mark cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Bodybuilding) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share