Bobslei

Rate me now!
2.85

 
Bobslei Image:
Bobslei
 
 

Bobslei

Bobslei , Bobbsledding, Bobslei, Bobsledder, Bobsledders, Bob, Bobsleighing, Bob sanie
Bob, bob sau bobsledge este un sport de iarna inventat de englezi la sfârşitul 1860, în care echipele face timed ruleaza jos îngustă, răsucire, banked, iced piese într-o gravitate-powered sanie. Diferitele tipuri de sleds a venit de mai mulţi ani înainte de prima piste au fost construite in St Moritz, în cazul în care s-au adaptat bobsleds original upsized sanie / Skeleton sleds concepute de adventurously bogat de a transporta pasageri. Toate cele trei tipuri au fost adaptate de la băieţii de livrare sleds şi toboggans. Concurenţă natural a urmat, precum şi de protecţie a clasei muncitoare şi bogată de vizitatori pe străzi şi byways din St Moritz, hotel proprietar Caspar Badrutt, proprietar al Krup Hotel istorică şi mai târziu Palace Hotel, construit primul familiar configurat "jumătate-pipe" urmări circa 1870. Acesta a gazduit sport în timpul Jocurilor Olimpice de două şi se află încă în uz în prezent.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Omului-alimentat de vehicule, Olimpice de sport, Racing sport, Curse de vehicule, Echipa de sport, Sporturile de iarna.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Red Rover 2.Volei 3.Scrimă 4.Truc împuşcat de concurenţă
5.Tetherball 6.Uligaie trăsură pentru două persoane 7.Tenis de masă (Ping Pong) 8.Footbag
1.red-rover, 2.volei, 3.scrimă, 4.truc-împuşcat-de-concurenţă, 5.tetherball, 6.uligaie-trăsură-pentru-două-persoane, 7.tenis-de-masă-(ping-pong), 8.footbag

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Dave O cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Bobslei) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share