BASE jumping

Rate me now!
4.95

 
BASE jumping Image:
BASE jumping
 
 

BASE jumping

BASE jumping , BASE, Baza de-jumping, Basejumping, Salt BASE, Baza de Jumper, BBASE jumping / b, Podul jumperii, Podul jumping, Parachuting / BASE Jumping
BASE jumping se implică utilizarea de o paraşută de sequenced sau utilizarea unui wingsuit şi paraşuta de a sări de la fix obiecte - cu paraşuta nedeschise la salt (a se vedea altceva parapanta). "Base" este un acronim care standuri pentru cele patru categorii de obiecte de fix de la care se poate sări: Building Antena Anvergura EarthThe acronim "BASE" a fost inventat de film-maker Carl Boenish, sotia sa, Jean Boenish, Phil Smith, şi Phil Mayfield. Carl real a fost de catalizator în spatele moderne BASE jumping, şi în 1978 a filmat primul BASE sare pentru a se face utilizând ram-aer paraşute şi freefall urmărire tehnica. În timp ce BASE salturi au fost făcute înainte de această dată, la El Capitan de activitate a fost în mod efectiv de naştere a ceea ce este acum numit BASE jumping. BASE jumping este semnificativ mai periculoasă decât similare de sport, cum ar fi paraşutism de la aparat de zbor, şi în prezent este considerată de mulţi ca o margine extremă sport sau tur de forţă.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Parachuting.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Cubbies 2.Pescuit 3.Merge 4.Noodling
5.Petanque 6.Korfball 7.Wolf vânătoare 8.Wallball
1.cubbies, 2.pescuit, 3.merge, 4.noodling, 5.petanque, 6.korfball, 7.wolf-vânătoare, 8.wallball

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Stephen Hanafin cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (BASE jumping) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share