Bare paralele

Rate me now!
2.15

 
Bare paralele Image:
Bare paralele
 
 

Bare paralele

Bare paralele , Gimnastica bare paralele, Bare paralele (gimnastica), P, baruri
Două bare paralele şi forma o gimnastica artistica aparat utilizat doar de sex masculin gymnasts. Barele sunt sprijinite de un cadru de metal sau de oţel. Barele sunt din lemn sau plastic sau material compozit. Rutine consta dintr-o gamă largă de diferite abilităţi prin care gimnast trebuie să îndeplinească cerinţe specifice. Un exemplu tipic de performanţă pe bare paralele va implica batante abilităţi într-o poziţie de sprijin (de pe mâini), o poziţie spânzurare, şi o poziţie superioară a braţului; manipularea de către fiecare dintre aceste leagăne, un gimnast este capabilă să îndeplinească o serie de flips şi se transformă. În plus, în paralel bar rutine uneori caracteristică o concentraţie sau statice deţin calificare. În cele din urmă, rutina de fiecare se termină cu un impresionant da jos de pe cal, care pot fi efectuate de pe capete de bare sau de pe partea laterală a aparatului. O comună, este un simplu da jos de pe cal înapoi în cazul în care un gimnast incepe de oscilaţie transmite într-un front de sprijin între bare si executa un backflip care calatoreste lateral peste unul din baruri la un stand de lângă aparatul.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Artistic aparate gimnastica.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Fmx sau picior motocros 2.Aerobatics 3.Săritură în lungime 4.Artistic pool
5.Surf kayak 6.Grass Track 7.Latin Dance 8.Mahjong (Taipei)
1.fmx-sau-picior-motocros, 2.aerobatics, 3.săritură-în-lungime, 4.artistic-pool, 5.surf-kayak, 6.grass-track, 7.latin-dance, 8.mahjong-(taipei)

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Adam Rifkin cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Bare paralele) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share