Autocross

Rate me now!
4.80

 
Autocross Image:
Autocross
 
 

Autocross

Autocross , Autox, ProSolo, Solo2
Autocross este o formă de motor, care pune accentul pe siguranţă, low-cost de concurenţă şi de o participare activă. O autocross timpul este o concurenţă în cazul în care conducătorii auto navigare o la un moment dat, printr-un curs temporar marcat de conuri de trafic, mai degrabă decât pe o pistă de curse cu mai multe alte masini, la fel ca în drum de curse sau ovale curse. Autocross tinde să plaseze un accent mai mare pe masina de manipulare şi conducător de calificare decât pe stâncă cai putere, şi de evenimente au de obicei mai multe clase care permite aproape orice vehicul, de la economia sedans scopul de a-construit de vehicule, pentru a concura. Viteze sunt mai lente în termeni absoluţi, în comparaţie cu alte forme de motor, de obicei, nu depăşeşte viteza de drum, dar nivelul de activitate (măsurată în discret transformă pe minut) poate fi chiar mai mare de Formula Unu, datorită numărului mare de elemente ambalate în fiecare curs . Autocross cursuri sunt, de obicei, 40 şi 70 de secunde în lungime. În plus, pentru a fi un nivel naţional Motorsport în sine, autocrossing este o modalitate buna de a afla că abilităţile de transfer pentru a rutier curse, ca şoferii aflaţi vehicul de control şi de club de etică.
Această imagine aparţine următoarele categorii: Curse auto de tip, Masini de Sport Club America.

Căutaţi şi în aceste alte excelent imagini:
1.Canotaj 2.Chicago (piscina) 3.Geocaching 4.Dog sport
5.Pelotă mixteca 6.Deer de vânătoare 7.Kho kho 8.Ice Patinaj
1.canotaj, 2.chicago-(piscina), 3.geocaching, 4.dog-sport, 5.pelotă-mixteca, 6.deer-de-vânătoare, 7.kho-kho, 8.ice-patinaj

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Principalele imagine aparţine Jay Reed cu acest license. Imaginea descriere text este tradus de la wikipedia (Autocross) şi sub licenţa GFDL.
Email Us

Cautati site-ul nostru:Bookmark and Share